Palvelut

Palvelut

Tyylikäs betonilattia rakentamisen ammattilaiselta – hionta ja kiillotus ammattitaidolla

Betonilattian hionta ja kiillotus


Betonilattian hionta ja kiillotus on loistava valinta silloin, kun lattian kivinen luonne halutaan tuoda rouheasti esille. Näyttävä ja monikäyttöinen betonilattia työstetään mekaanisesti. Prosessissa kiviaines hiotaan esiin halutulle tasolle asti, minkä jälkeen pinta kiillotetaan. Kiillotusvaiheessa asiakas voi valita lattiaan haluamansa kiiltoasteen.

Työ edellyttää onnistuakseen oikeanlaiset laitteet ja välineet sekä äärimmäistä osaamista ja tarkkuutta. Huolellisesti hiottu ja kiillotettu betonilattia kestää aikaa ja katseita. Kiinnostuitko betonilattiasta? Kysy lisää palvelustamme!

Kauttamme saa myös sementtiliiman poiston betonilattioista, uusiin ja saneerauskohteisiin.

Laatoitus


JMM-Rakennuksen erikoisalaa ovat märkätilaremontit. Teemme kaikki laatoitustyöt uudisrakennuksiin sekä saneeraus- ja remontointikohteisiin. Yrityksellämme on kaikki tarvittavat sertifikaatit märkätilojen rakentamiseen ja remontointiin.

Remontointi


Luotettava rakennuspalvelumme remontoi kohteesi laadukkaasti ja asiantuntevasti. Saunaremontti, kylpyhuoneremontti, huoneistoremontti tai keittiöremontti – ota yhteyttä ja kysy lisää! Remontoimme reilusti ja rehellisesti, pysymme sovitussa ja noudatamme aikatauluja. Tyytyväiset asiakkaat ovat kestävin käyntikorttimme!

Rakentaminen


Uudisrakentaminen ja saneeraus vuosien kokemuksella – uudiskohteet, omakotitalot, terassirakentaminen, kylpyhuone ja keittiö. Kartoitamme toivotun kohteen paikan päällä ja annamme työstä hinta-arvion. Kysy arvio kohteestasi!